Program


Lylee

Haideti sa dezvaluim primul nume care va evolua pe scena conventiei de tatuaje din Bucuresti de anul acesta :Lylee, este o tânără talentata cu o voce uimitoare care ne va incanta auzul in prima zi a conventiei vineri 10 cotombrie 2014!

Anamaria Nicoara

Una dintre surprizele de anul acesta este prezenta Anamariei Nicoara pe scena International Tattoo Convention Bucharest! Isi va lua pianul si vocea minunata si timp de o ora ne va introduce intr-o alta lume!

Toni Dijmarescu

Toni Dijmarescu, sambata va evolua pe scena noastra alaturi de trupa Desant!
Este un chitarist roman care activeaza de multi ani in Germania. A fost membru al trupei Screaming Heads, prima trupa romaneasca care a imbinat Metal cu Hip-Hop si care a avut parte de mare popularitate in anii ’90. 
A inregistrat mai multe albume alaturi de trupele Her Prayers Fail si PHF, a aparut pe o serie de compilatii, in presa, radio si TV. De 7 ani este membru al trupei Heilige Bruehder, o trupa foarte populara in Germania si al proiectului The Brothers, impreuna cu Flavius Suciu, fostul sau coleg din Screaming Heads. Toni este endorser al firmei Grossman, care i-au construit o chitara signature. 
De peste un an colaboreaza cu trupa Desant, cu care va canta live pe 11.10.2014 in cadrul International Tatoo Convention 2014, dar va fi prezent la noi pe toate durata conventiei! Pana atunci va invitam sa asculatati melodiile formatiei Desant precum si aceasta minunata piesa :https://www.youtube.com/watch?v=FHF7ECccCf8


Formatia Desant

Formaţia Desant va canta pe scena International Tattoo Convention alaturi de Toni Dijmarescu. Trupa a fost înfiinţată la sfârşitul anului 2010, în Timişoara și abordează un stil Hard Rock melodic. Fondatori au fost Alin Achim şi Mihai Dobrescu. Alin Achim, , a cântat alături de Metalograf, Logaritm, Cardinal, Bethleem şi Amala. După 13 ani şi cinci albume înregistrate cu timişorenii de la Cargo, basistul a ales să pună capăt colaborării cu aceștia, cu gândul la constituirea unei noi formații. L-a reîntâlnit atunci pe Mihai Dobrescu, fostul baterist al formației Black Roses, Intercity şi Ego, şi împreună au pus bazele formaţiei.Celor doi li s-a alăturat chitaristul Tibi Săulescu care a mai făcut parte din formaţiile Lost Leaves, The Spirit şi Regal. Acestuia i-a urmat solistul Alex Anka, care anterior a mai activat alături de formaţii ca: Old No 7, Radioactiv şi Pandora (Constanţa). Formula a fost completată la clape cu Vlad Toma, implicat şi el în proiecte muzicale alături de formaţiile Staccato, Lex şi Darken My Grief.Numele “Desant” are origine militară şi reprezintă operaţiunea de paraşutare sau debarcare a trupelor în spatele frontului inamic. pana una alta va invitam sa ascultati muzica lor superba spunem noi:https://www.youtube.com/watch?v=k-JrzfXHhug

Comunitatea bărboșilor și a mustăcioșilor din România

Comunitatea bărboșilor și a mustăcioșilor din România își propune să naturalizeze podoaba facială în mediile în care este blamată - corporații, școli, instituții ale statului, etc. Totodată promovează diverse personaje și acțiuni capabile să schimbe imaginea deformată despre persoanele cu păr facial. Nu ne victimizăm, că doar bărbați suntem, vrem doar să combatem prejudecățile prin exemple pozitive. Barba cum laude.

Kennya & Jessica

Asa cum ne-au rasfatat an de an, Kennya & Jessica vor fi prezente cu un show erotic pe scena convetiei. Daca da, aveti ocazia sa le vedeti intr-un spectacol mult mai hardcore ( 18+) la after party-ul oficial, achizitionand biletul V.I.P.
Can you handle them??!?

MarkOne1

Duminica 12 oct. scena Tattoo Convention va fi invadata de muzica Hip Hop! Primul care deschide lista invitatilor este MarkOne1.

Theo & The Band

Sambatta 11 oct. "Motto: oamenii vin, oamenii pleaca. Muzica ramane. Proiectul "The Band" aduce radacinile rock-ului in mainstream. Este un curaj sa canti Zappa, Led Zeppelin, Beatles. Este o nebunie sa canti compozitii proprii old school. Dar asta e muzica in care credem, care te macina, te transforma, te dispune si te bine dispune. "

Sisu Tudor

Ne bucuram sa va anuntam ca Sisu Tudor va fi alaturi de noi pe scena Tattoo Convention Bucharest 2014!

El Nino

Celebrul Rapper Oltean El Nino va fi alaturi de noi duminica 12 oct. 2014

Inca o surpriza pentru invitatii nostri din strainatate si pentru toti cei ce vor sa vada traditiile reinviate pe scena de la International Tattoo Convention Bucharest! Veti avea ocazia sa vedeti dansuri traditionale populare din trei zone diferite ale tarii! Va asteptam! Another surprise for our guests from abroad and for all those who want to see the tradition revived on stage at the International Tattoo Convention Bucharest! You will have the opportunity to see traditional dances popular from three different areas of the country! See you there!

Stres

Stres va canta pe scena tattoo convention, alaturi de Sisu tudor duminica 12 oct. 2014

Runaway

Trupa de cover-uri Runaway va umple convenția de tatuaje cu energie pozitivă atât prin prezență , cât și prin piesele pe care le interpretează! Nu ratați această trupă talentată, vineri 10 Octombrie 2014 la Turbohalle !!